Qui ho dirigeix?

Francesc Felipe i Campillo nat l’any 1981 a Picassent, l’Horta Sud, tinc 26 anys.

Periodista a revistes de cinema i audiovisual com Scope i Travelling (des de 2001-2005). Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003).

 

Pràctiques universitàries a Televisió de Catalunya al programa de música en valencià No n’hi ha prou, continguts de la web www.ritmes.net/nnp (2003).
Coordinador del web sobre cinema, televisió, noves tecnologies i cultura www.redmagazine.net (des de 2003). Destaca l’anàlisi de model televisió pública realitzat a Manuel Huerga (exdirector BTV), Ramon Colom (exdirector TVE) i Francesc Escribano (director TVC)

Ha col.lobrat en Drac Màgic per a l’ICIC en l’elaboració de dossiers pedagògics sobre films com Gràcies per la Propina de Francesc Bellmunt, En Construcció de Jose Luis Guerin o Ocaña, retrat itermitent de Ventura Pons.

Redactor i continguts a Mediaxpress el projectes de distribució legal de cinema per internet de l’empresa espanyola pionera en noves tecnologies Techfoundries, dirigida per Joan Majó http://www.techfoundries.com (2004)
Com a realitzador, ha dirigit el projecte audiovisual (curtmetratge, documental i videojoc) Nits Blanques guardonat amb 15 premis, com el Festival du Films de l’Internet de Paris o l’Injuve 2005 (2000-2005). Pots veure ací els altres treballs audiovisuals realitzats.

Actualment coordine els projectes de Cinema i Audiovisuals d’Escola Valenciana i curse el Doctorat en Comunicació a la Universitat de València. Dirigisc l’Inquiet, primer festival de cinema en valencià http://www.inquiet.org des del 2005.

 


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: